sâmbătă, 2 august 2008

Trash the Dress

Marea majoritate a mireselor petrec ore/zile in sir cautand rochia perfecta doar pentru a o purta o singura data si a o lasa ulterior abandonata si uitata intr-un colt.

Tocmai din aceasta conjunctura, in America cineva a gasit solutia perfecta pentru ca rochia de mireasa sa prinda viata si dupa marele eveniment, si anume trash the dress. Ce inseamna mai exact? Inseamna ca cele mai indraznete mirese imbraca rochia perfecta si petrec cateva ore bune de distractie, in cele mai atipice locuri pentru o mireasa delicata si scoasa din cutie. Rezultatul consta in cele mai spectaculoase poze care ies din tiparul pozelor clasice de nunta si care au un farmec aparte: sunt pline de viata, energie, dinamism, pur si simplu radieaza fericire! Si cum poate fi altfel cand modelul este proaspata mireasa??

In timpul procesului de filmare mireasa are parte de adevarate aventuri si face tot ceea ce-si doreste. In functie de personalitatea fiecarei mirese aceastea pot sa se joace cu apa dintr-o fantana, sa se plimbe pe campuri inflorite, sa alerge pe malul marii, sa se catere in copaci, sa mearga calare pe cel mai frumos cal, sa se plimbe cu motocicleta si....posibilitatile sunt nelimitate.

Unul dintre fotografii care participa la astfel de sesiune ne povesteste ca miresele isi dau seama ca nu este nevoie sa-si pastreze rochia de mireasa intacta dupa nunta si chiar daca prietenele miresei cred ca aceasta nu este in toate mintile de vrea sa-si ruineze rochia, in momentul in care vad pozele ele insele isi fac programari pentru o astfel de sesiune trash the dress.





Niciun comentariu: