luni, 25 august 2008

Andra si Catalin s-au cununat religios

Cătălin Măruţă şi Andra s-au căsătorit religios, sâmbătă seară, la Biserica "Sfinţii Constantin şi Elena" din Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, în prezenţa a aproximativ patru sute de persoane.

Andra şi Cătălin şi-au petrecut ziua de sâmbătă la locuinţa din Târgu-Jiu a mirelui, fără a se întâlni faţă în faţă, Cătălin dorind să respecte tradiţia ca în ziua nunţii să nu-şi întâlnească mireasa până la altar.

În jurul orei 18.00, Andra a ieşit din casa socrilor, însoţită de naşul său, fiind ovaţionată de multimea curioasa, in jur de 200 de persoane. Andra s-a declarat foarte emoţionată şi le-a mulţumit celor prezenţi. Ea s-a prins într-o horă cu o parte din cei prezenţi, printre care compozitorul Marius Moga, pe ritmurile melodiei "Ia-ţi mireasă ziua bună", interpretată de solista de muzică populară Niculina Stoican.

Mirii s-au urcat în maşini separate şi au mers la biserica situată pe Calea Eroilor, unde se află operele lui Constantin Brâncuşi. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de patru preoţi, în frunte cu protopopul de Târgu-Jiu Vasile Vlădoiu.
Ceremonia religioasă a durat aproximativ o oră, în lăcaşul de cult fiind prezente rudele celor doi miri, precum şi invitaţi ai acestora, printre care Adriana Bahmuţean şi Silviu Prigoană, Iulia Vântur şi Marius Moga, Cove.

Andra a avut o rochie albă lungă foarte decoltată, cu trenă şi a purtat voal, având părul bucle, lăsat liber pe umeri, în timp ce Cătălin a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion negru.

După ceremonia religioasă, cei doi miri au fost aşteptaţi în faţa bisericii de câteva sute de persoane, alte câteva sute aşteptându-i, la ora transmiterii acestei ştiri, la Poarta Sărutului, unde Andra şi Cătălin Măruţă au mers pentru a face fotografii. De aici, ce doi miri au plecat spre o insuliţă de pe râul Jiu, unde a avut loc petrecerea cu aproximativ 800 de invitati.



Pentru video accesati link.

Niciun comentariu: