vineri, 22 august 2008

Personalizati-va nunta

Fiecare nunta, prin pregatirile atent puse in scena, este frumoasa si eleganta si apreciata de invitatii vostri, insa micile surprize creeaza adevaratele "Uau", "Ooooo" si "Ahh"!

Asa ca nu ezitati sa va personalizati nunta! Daca aveti o preferinta anume, un hobby deosebit, sau poate o viziune asupra cum ati vrea sa arate lucrurile, nu ezitati si puneti-le in practica pentru ca cele mai indraznete idei creeaza amintiri speciale!

Haideti sa vedem impreuna cateva astfel de "personal touch":

1. Inainte de nunta mirii au impartit diferite bucati de material, unele din hainutele pe care le-au avut ei, copii fiind, altele din acelasi material cu tematica nuntii, si au rugat pe toata lumea sa le scrie mesaje cu ocazia fericitului eveniment. Mireasa urmeaza sa faca un "quilt" special din aceste materiale, care le va aminti mereu de ziua fericita a nuntii lor.



2. O tematica de nunta de iarna si pasiunea pentru scoici a mirelui au nascut adevarate sculpuri de gheata cu scoici. Nu va putem spune ce deliciu au fost acestea!



3. O alta mireasa indrazneata a dorit sa renunte la clasicele farfurii albe si insipide ale restaurantului si a optat pentru o varianta atipica, eleganta si foarte vesela: .... o vesela colorata si cu motive florale.



4. La petrecerea de nunta mirii, pasionati de mare, au ales sa-si denumeasca fiecare masa cu numele unei insule faimoase, astfel ca invitatii erau poftiti in ...Hawai, Tenerife, Seychelle si multe alte locatii ca-n paradis.



5. O nunta in octombrie si prajitura preferata a miresei au facut ca elementele decorative, care au iesit cu totul din tipare, sa fie miniaturi de dovleac.



6. O nunta in sezonul rece si grija miresei pentru numeroasele ei prietenele insarcinate au creat o intampinare la petrecere cu totul foarte "calduroasa": pe o masa frumos decorata cafeaua aburinda si ceaiul cald isi asteptau oaspetii.



7. O mireasa delicata si sensibila a vrut cu tot dinadinsul sa pastreze memoria bunicii sale dragi alaturi de ea in timpul ceremoniei de cununie. Astfel ea si-a prins bijuteria bunicii de funda buchetului de mireasa si a avut "ceva vechi" cu o foarte mare valoare sentimentala.



8. Creati-va un coktail personal si serviti-l la intampinarea oaspetilor in locul traditionalei sampanii. Va fi o experienta foarte placuta, chiar delicioasa si afrodisiaca testand mai multe variante de cocktail, in alegerea celui perfect pentru voi!



9. Pasiunea miresei pentru bomboanele de ciocolata s-a regasit si in amenajarea petrecerii de nunta, iar invitatii au apreciat aceasta tratatie si s-au bucurat ca niste copii mici care mananca bomboane inainte de masa. Cu un gest atat de mic, dar personal, atmosfera petrecerii s-a inviorat imediat si evenimentul a fost un succes!

Niciun comentariu: