luni, 11 august 2008

Cununie civila VIP

Initiam astazi o rubrica pe care o vom dedica nuntilor celebre, de unde va vom prezenta poze si vom evidentia diferite aranjamente, tinute, trend-uri in materie de nunti.

Incepem capitolul 1 cu Andra si Catalin.

Prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, Cătălin Măruţă, şi cântăreaţa Andra, pe numele ei real Mihai Alexandra Irina, s-au cununat civil, ieri, duminică 10 august, la Casa de Căsătorii a Sectorului 3, ceremonia religioasă urmând să aibă loc pe 23 august la Târgu Jiu.

Andra a purtat o rochie albă, elegantă, deasupra genunchilor, cu broderii verzi, mov şi lila, asortând la acesta o pereche de pantofi cu toc, decupaţi la vârf, albi cu mov şi verde, împreună cu o geantă mov. Cătălin a adoptat o tinuta eleganta, dar relaxata, imbracand un costum negru şi o cămaşă mov, fara cravata.

Tinuta Andrei este una de apreciat, rochita de vara, cu motive florale fiind in tendintele acestui sezon, iar buchetul ales, variat ca flori si coloristica, a completat perfect tabloul de cununie, din care cu usurinta se poate citi fericirea noului cuplu.

Le spunem si noi din suflet "Casa de Piatra!" si asteptam cu mare interes si cununia religioasa.





Niciun comentariu: