miercuri, 4 martie 2009

Panglici personalizate pentru orice eveniment



Pentru cei care vor sa isi construiasca nunta perfecta, acordand atentie celor mai mici detalii, iata un accesoriu ce nu trebuie sa lipseasca de pe lista voastra: panglici personalizate.

De regula mirii aleg sa isi personalizeze panglicile cu numele si data evenimentului, dar se pot inscrie si alte mesaje, de multumire, o dedicatie sau orice altceva. Aceste panglici, alese in tematica si coloristica nuntii, se pot folosi la marturii, la buchetele de flori, la cadourile pentru invitati, sau la orice alte aranjamente speciale si personalizate in functie de cerintele mirilor, cum veti vedea si in pozele atasate. Fiecare accesoriu imbogatit de o frumoasa si eleganta panglica personalizata va contribui la unicitatea evenimentului vostru.

Panglicile pot fi personalizate in functie de specificul fiecarui eveniment in parte, fie ca este vorba de nunta, botez, aniversari, petreceri corporate sau cu orice alt specific.

Agentia Dream Events dispune de tehnologia necesara pentru a realiza aceste panglici personalizate in house, astfel ca oferta noastra de pret si executie este foarte atractiva. Pentru cereri de oferta va asteptam la office@dream-events.ro.

Nu uitati ca perfectiunea se regaseste in detalii!





Iata un exemplu a ceea ce se poate realiza cu ajutorul panglicilor personalizate, a catorva accesorii si cu multa imaginatie. Poza este realizata de personalul Dream Events in cadrul unui eveniment corporate - sub aceasta forma ingenioasa s-au servit prajiturile si bomboanele in cadrul unui business lunch.



Acelasi lucru se poate organiza la orice receptie, exemplu: mirii ar putea sa-si intampine oaspetii intr-o maniera cu totul speciala, oferindu-le ceva dulce si un souvenir in acelasi timp, fiecare glob se taie cu o buna bucata din panglica personalizata si se ofera cadou invitatilor.

Niciun comentariu: