luni, 2 martie 2009

O noua colectie de invitatii nunta pe www.totulpentrununta.ro

De cateva zile echipa noastra a incarcat o noua colectie pe magazinul virtual www.totulpentrununta.ro.

Colectia Deluxe Cards cuprinde variate modele, atat elegante, cat si amuzante, ce imbina toate tendintele de culoare, textura si format importante pentru cuplurile de viitori miri ce-si cauta invitatia potrivita. Veti gasi modele pe culori variate, pe formate clasice, dar si total surprinzatoare, din carton si/sau calc, cu elemente decorative deosebite.

Colectia Deluxe Cards prezinta numeroase modele stil papirus, o tendinta pe care agentia Dream Events a constatat-o in cadrul targului de nunti Elle Mariaj ca revenind in atentia tinerilor indragostiti. De asemenea, invitatiile tematice sunt foarte bine reprezentate in aceasta colectie, putand alege cu usurinta dintre varietatea de invitatii specifice anotimpurilor vara si toamna.

Un element foarte important de mentionat este ca intreaga colectie beneficieaza de preturi foarte bune, existand chiar modele foarte frumoase care se vand la pretul final de 0.50 lei! Toate preturile colectiei variaza intre 0.50 lei - 3.50 lei, in aceste preturi fiind incluse atat personalizarea, plicul asortat, cat si taxa TVA. Pentru comenzile mari, din afara Bucurestiului, asiguram si transportul gratuit. Tocmai de aceea consideram ca oferta noastra poate satisface toate gusturile si merita sa va acordati cateva minute pentru a rasfoi printre modelele nou propuse pentru a va gasi invitatia perfecta pentru voi!

Iata o mostra care la 0.50 lei, se numara printre vedetele acestei colectii:



Colectia Deluxe Cards poate fi vizualizata aici: http://totulpentrununta.ro/list/Invitatii%2Bnunta.lst7

Niciun comentariu: